Finland är de tusen sjöarnas land, och har också en lång kust med en stor skärgård. Dessutom finns det stora, natursköna områden runtom i landet. Här finns också mängder av sommarstugor, som ägarna använder flitigt under sommarhalvåret. Finländarna är ett stugfolk som älskar att koppla av på sina sommarstugor.

Men det är inte bara avkopplande att ha en sommarstuga. Likt ett egnahemshus måste även sommarstugan skötas om, och därför finns det ofta en massa extra arbete som måste göras. Sköta om strand och gårdsplan, bygga och sköta om terasser och bryggor, göra hugga ved.

Mökinhoito.fi gör jobbet så du kan njuta på stugan!

Varför stressa och oroa sig för allt som måste göras på stugan då du kan låta Mökinhoito.fi sköta jobbet för dig? Våra fastighetsskötare, mökkitalkkari, sköter om stugan och gör jobben  färdiga, så att du kan ta det lugnt på stugan och njuta av din ledighet.

Ta kontakt med Mökinhoito.fi, och berätta vad du behöver för hjälp, så kan vi tillsammans hitta en bra lösning. Det kan handla om att få hjälp med att att starta upp stugsäsongen på våren och/eller stänga stugan på hösten. Kanske du vill ha en ny terrass eller brygga, eller kanske stugan skulle behöva målas? Allt är möjligt och tillsammans kan vi uppfylla dina drömmar!

Mökinhoito.fi sköter även om ditt egnahemshus!

Förutom att Mökinhoito.fi hjälper dig med sommarstugan, hjälper vi även till med egnahemshuset. Mökinhoito.fi, tar hand om att t.ex. sköta gårdsplanen, gräsmattor och byggnader. 

Gå in på www.mökinhoito.fi för att läsa mera om våra tjänster! Skicka in en offertbegäran så hör vi av oss, och tillsammans bygger vi ett bra skötselpaket. Vi gör alltid ett kostnadsfritt kartläggningsbesök, för att få rätt uppfattning om behoven och för att säkerställa fördelaktiga och rättvisa priser.

Där din stuga finns – där finns också Mökinhoito.fi